ParentGOOD

Is een eenmanszaak gevestigd op: Oranjehofje 4, 2801 WM GOUDA, www.parentgood.nl
BTWnr: NL003674379B96 , KvK 82303347, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: http://www.parentgood.nl of info@parentgood.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken bij ParentGOOD zijn je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam, E-mailadres, Gegevens over jouw activiteiten op onze website,
    Internetbrowser en apparaat type – Bankrekeningnummer (indien je klant bent), NAW gegevens
    om een factuur te maken (indien je klant bent), Telefoonnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@parentgood.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

  • Met welk doel en op basis van welke grondslag: Wij verwerken persoonsgegevens bij ParentGOOD voor de volgende doelen:
  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • ParentGOOD analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

 

Geautomatiseerde besluitvorming: Via Google maken wij gebruik van je IP-adres en analyseren wij je gedrag op onze website. Met als doel je beter van dienst te kunnen zijn met onze informatie. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Gegevens van niet klanten worden direct verwijderd, wanneer je je uitschrijft. Gegevens van klanten worden bewaard. Het gaat hierbij om naam, adres, e-mail adres. telefoonnummer en bankrekeningnummer. I.v.m. belasting wetgeving worden factuur en bestelgegevens 7 jaar bewaard. Overige gegevens worden verwijderd na 2 jaar als ze niet meer nodig zijn. Wanneer je een reactie achterlaat op de website, dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Indien je één of meerdere reacties hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden. Reacties van bezoekers kunnen
door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Delen van persoonsgegevens met derden: ParentGOOD verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. ParentGOOD blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: ParentGOOD gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. ParentGOOD gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-
wat-zijn-het-en-wat-doe-ikermee\. ParentGOOD maakt gebruik van de volgende cookies: Google Analytics om het surfgedrag van bezoekers in beeld te brengen Social Media Share buttons (indien je hier gebruik van maakt als bezoeker van de website.) Ook is er een facebookpixel geplaatst op de website die ons in staatstelt gegevens van Google en Facebook te koppelen. Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IPadres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan
worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Gebruik van het contactformulier: Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Ingesloten inhoud van andere websites: Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s van youtube of een aanmeldformulier voor een webinar (webinargeek). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via een link die wij toevoegen aan elke mail. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@parentgood.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. ParentGOOD zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. ParentGOOD wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen: ParentGOOD neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via het contactformulier op de website of via info@parentgood.nl.

Webinars: Tijdens webinars van ParentGOOD wordt er alleen gewerkt met een privéchat. Anderen kunnen jouw bericht dus niet lezen. Soms lees ik stukjes voor uit de chat en dan noem ik alleen jouw voornaam. Heb je een heel opvallende naam dan laat ik die weg. Chats worden aanvankelijk opgeslagen, maar na een beperkte tijd verwijderd. Webinars worden gehost door Webinargeek. Hun privacyverklaring vind je hier: https://www.webinargeek.com/nl/privacy.

Online (coachings) gesprekken (individueel): Voor deze gesprekken maak ik gebruik van Zoom. Meestal worden de gesprekken opgenomen. Indien nodig wordt de opname toegestuurd naar de betreffende klant. Vervolgens worden opnames standaard verwijderd. Ik gebruik een betaalde versie van Zoom. Je hoeft zelf geen gegevens in te vullen als je via mij gebruik maakt van Zoom. De privacyverklaring van Zoom vind je hier: https://zoom.us/privacy Groepscoaching.

Onlineprogramma: Voor de begeleiding in het onlineprogramma maak ik gebruik van twee tools: Online calls van Zoom (zie hierboven) Een forum op mijn eigen website, dat beveiligd is met individuele wachtwoorden. In je profiel hoef je alleen een voornaam aan te geven en ook kun je daarvoor een schuilnaam gebruiken. Anderen zien niet jouw e-mail adres.